پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا الجزیره: ایران در حال اعمال فشار حداکثری علیه ترامپ است در پی بسته شدن تنگه هرمز؛ نتانیاهو دستور توقف حملات نظامی در لبنان را صادر کرد قالیباف، عراقچی و باقری‌کنی در راه ژنو + جزئیات ترکیب تیم مذاکره‌کننده ایران با آمریکا ادعای سنتکام درباره «افزایش تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز» تنگه هرمز دوباره بسته شد + بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا فوری / هیئت دیپلماتیک ایران عازم سوئیس شد تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود کنید نعیم قاسم: گزینه‌ای به نام تسلیم وجود ندارد/ شکست طرح نابودی حزب‌الله ابوعبیده: تلاش‌های اشغالگران برای جدا کردن جبهه‌ها راه به جایی نمی‌برد تحرک چهار سوخت‌رسان آمریکایی در خاورمیانه فرانسه درباره لغو تحریم‌های ایران شرط گذاشت نتانیاهو: تا هر زمان لازم باشد در جنوب لبنان می‌مانیم حزب الله: دشمن اسرائیلی هیچگاه به توافقی پایبند نبوده است

درخواست دوباره ماکرون برای استقلال عمل اروپا از آمریکا

درخواست دوباره ماکرون برای استقلال عمل اروپا از آمریکا رئیس جمهور فرانسه با اشاره به پیچیدگی‌های نظام بین‌الملل خواستار استقلال عمل اروپا از آمریکا شد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۰ - ۰۳ تير ۱۴۰۲ - 2023 June 24
کد خبر: ۱۹۰۸۶۰

به گزارش راهبرد معاصر، «امانوئل ماکرون» رئیس جمهور فرانسه در مصاحبه با شبکه سی ان ان تاکید کرد که اتحادیه اروپا باید تلاش کند مستقل‌تر عمل کند.

 

وی با اشاره به این موضوع گفت: برای من خیلی مهم است که کشورهای اروپایی و مشخصا اتحادیه اروپا بیشتر مستقل شود. این برای نظم جهانی بسیار مفید است.

 

به گفته رئیس جمهور فرانسه، خودمختاری بیشتر اتحادیه اروپا و توانایی بروکسل برای حل مسائل و مشکلات منطقه‌ای به صورت مستقلانه‌تر، برای آمریکا نیز بهتر خواهد بود.

 

ماکرون پیش از این و پس از بازگشت از سفر فروردین ماه خود به چین نیز خواستار استقلال راهبردی اروپا از ایالات متحده آمریکا شده بود. اظهاراتی که البته با انتقاد برخی مقامات اروپایی روبرو شد.

 

ماکرون گفته بود، اروپا باید وابستگی خود به ایالات متحده را کاهش دهد و از کشیده شدن به رویارویی چین و ایالات متحده بر سر تایوان اجتناب کند.

 

ماکرون در ادامه مصاحبه خود با سی ان ان اضافه کرد، من می‌خواهم که شهروندان ما در زمینه تکنولوژی، دفاعی، انرژی و دیگر ابعاد زندگی مدرن مستقل شوند. هیچ کس نمی‌داند که چه اتفاقی برای جهان خواهد افتاد اما اگر شما به یک ملت دیگر وابسته باشید می‌توانید وارد شرایط پیچیده و خطرناکی شوید.

 

رئیس جمهور فرانسه همچنین تاکید کرد که دوست ندارد اروپا در چنین شرایط وابستگی گرفتار شود. وی گفت: پس به عنوان یک اروپایی می‌گویم که این منصفانه است که برای خودمختاری بیشتر مبارزه کنیم./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار